1. Hur betalar jag?

Payson

Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea). Att öppna konto hos Payson är enkelt, går snabbt och är naturligtvis gratis! Direkt efter öppnandet kan du fullfölja din betalning med Visa/Mastercard, Internetbank eller Bankgiro.

2. Kortbetalning med Payson

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar. Alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Läs mer om Payson här: www.payson.se3. Allmänt

P of Sweden skickar endast produkter inom Sverige.


4. Garanti

P of Sweden utger ingen garanti för mindre avvikelser på enskilda produkter när det gäller storlek, färg, samt andra mindre ändringar. Färgerna på din bildskärm garanterar inte exakt färgåtergivning som i verkligheten.


5. Copyright

Du får självklart dela bilder på facebook, blogg, instagram o.s.v. så länge du hänvisar till P of Sweden.

6. Leverans

Leveransen tar ca 3-5 arbetsdagar från dagen då betalningen är genomförd. Paketet levereras med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe alternativt som brev direkt hem i din brevlåda beroende på storlek på paketet. 

7. Priser

Alla priser anges i SEK inklusive moms, frakt tillkommer som tillval i kassan.


8. Ångerrätt

Du har rätt att ångra din order genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du tog emot dina produkter. Du måste sedan skicka ett ångermeddelande till oss med ditt namn, din adress och e-postadress och en lista över de produkter som omfattas. Sedan måste du omedelbart och inom 14 dagar från det att du skickade ångermeddelandet returnera produkterna till oss på egen bekostnad. Du ansvarar för skicket på produkterna under leveransen tillbaka till oss, därför rekommenderar vi dig att skicka dem väl paketerade, i gott skick och i den ursprungliga lådan och/eller förpackningen.

När du ångrar en order återbetalar vi det pris som du har betalat för produkterna du returnerar, inklusive fraktkostnader för standardleverans till dig (d.v.s. den billigaste fraktmetoden; du får ingen återbetalning för extra utgifter om du valde expressleverans eller liknande). Av den summa som återbetalas kan vi dock dra pengar för produkternas värdesnedsättning om sådan har uppstått på grund av att din hantering varit för slitsam i förhållande till vad som krävs för att avgöra produkternas funktion eller karaktäristiska drag. Vidare ersätts bara fraktkostnader om de returnerade produkterna utgör en hel order, alltså återbetalas de inte om du bara returnerar delar av en order. Vi utfärdar återbetalningen så fort som möjligt och inom 14 dagar från det att vi mottagit ditt ångermeddelande. Vi kommer dock att hålla på återbetalningen till dess att vi har tagit emot de returnerade produkterna eller bevis på att de har skickats till oss (i form av ett leveranscertifikat). Återbetalningen betalas ut med samma betalningsmetod som du använde för att betala de returnerade produkterna om inget annat har avtalats.

Din ångerrätt gäller inte för kontrakt som:

  • gäller en tjänst som har utförts helt, om du när du lade din order godkände utförandet av tjänsten och fastslog att du inte skulle ha någon ångerrätt efter tjänstens utförande
  • gäller varor eller en tjänst vars pris beror på svängningar i marknaden som vi inte kan kontrollera och vilka kan inträffa under perioden mellan det att du mottagit produkten vars köp du vill häva och tidpunkten då vi blivit meddelade att du vill häva köpet
  • gäller varor som har tillverkats efter dina instruktioner eller som på annat vis är skräddarsydda till dig
  • gäller varor som snabbt faller i värde eller har ett utgångsdatum
  • gäller varor med brutet emballage som inte lämpar sig för retur på grund av hälso- eller hygienskäl, och emballaget har brutits av dig
  • gäller varor som, efter leveransen, av sin natur är sådana att de inte kan separeras från andra artiklar som de har blandats med
  • gäller digitalt innehåll som levereras på annat sätt än fysiska media, om du har godkänt leverans på sådant vis och fastslagit att du avsäger dig din ångerrätt

9. Transportskada

Vid alla typer av reklamation skriver du till info@pofsweden.com innan någon produkt returneras. En reklamation av en transportskada måste göras senast 10 dagar från det att du mottagit din beställning. P of Sweden står för returkostnaden vid godkänd reklamation.
Om beställningen har skadats under posttranssporten ombeds du reklamera sändningen direkt när du hämtar ut ditt paket på Postens utlämningsställe. Meddela sedan detta till info@pofsweden.com. OBS! Skicka inte paketet som postförskott.

10. Force Majeure

Händelser som ligger utanför vår kontroll och som skäligen inte kunnat förutses hänförs till Force Majeure och befriar oss från förpliktelser angående ingångna avtal.

Det var allt! Jag hoppas att du är nöjd med ditt köp!

/ Petra

Totalsumma:
    Till kassan